2020

KØB BØGERNE HER PÅ HJEMMESIDEN

Handelsbetingelser FOR FORLAGET VREJLEV

Du betale med bankoverførsel til vor konto i, Jyske Bank: 5074 – 1457589

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er inkl. moms. ”Forlaget Vrejlev”

Når dit beløb er registreret på vores konto, sendes bogpakken til dig.

HUSK DETTE ER VIGTIGT AT LÆSE OM BOGPAKKENS LEVERING HOS DIG. I kommentarfeltet skal du huske at skrive om bogpakken skal sendes direkte til din hoveddør. Sender vi pakken til hoveddør er det nødvendigt at du er hjemme til at modtage pakken og så er forsendelsen portofri for dig. Du får en SMS eller en mail med besked om hvilken dag pakken kommer til din bolig.

Er du ikke hjemme når GLS PAKKESERVICE ringer på din dør, betyder det at pakken bliver genleveret og det koster dig et gebyr på 60 kroner.

Har du en fuldmagt med GLS PAKKESERVICE, sætter GLS pakken på det sted du har en aftalt med GLS. Forlaget Vrejlev har intet økonomisk ansvar for bogpakken i de tilfælde hvor pakken sættes ved din bolig.

Skriver du ingenting i kommentarfeltet, sendes bogen helt automatisk til din nærmeste GLS PAKKESHOP og det er naturligvis også helt portofrit. Her får du også en sms eller en mail om dette.

Når du bestiller en bog eller flere bøger, er det meget vigtigt at skrive dit mobilnummer så du får en sms når pakken er fremme ved din nærmeste GLS -pakkeshop. De gamle fastnet numre kan ikke bruges.

Husk at hente bogpakken helst inden for 5 dage hvis din pakke skal sendes til en GLS pakkeshop.

Leveringstiden er fra 2 til 5 dage i Danmark alt efter om leveringen er op til weekends eller helligdage.

Vi sender ikke bøger til udlandet.

Reklamation: Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores Webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde. Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Har du ikke modtaget bogpakken efter 9 dage, bedes du venligst kontakte os.

OBS! Ellers gælder reglerne for internethandel, og der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Der tages forbehold for leveringssvigt, leveringstider, udsolgte bøger, portotakster.

Returnering af bogen skal ske til: “FORLAGET VREJLEV” Hjortshøj Møllevej 83, 8530 Hjortshøj v/Ib Vestergaard.

CVR: 39453746

INFO og hjælp til bestilling: KONTAKT FORLAGET forlaget.vrejlev@email.dk Tlf.: 26.46.96.76. Fra mandag til lørdag mellem kl. 11.00 og kl. 14.00.